Concept Laser XLine 2000R

Concept Laser X LINE 2000R dünyadaki en büyük katmanlı üretim sistemidir. X LINE 2000R, çok büyük parçaların kalıpsız ve düşük ağırlıklı üretilmesi için ATEX yönetmeliğine (Zone 22 category II 2 D) uygun tasarlanmış özel bir makinadır. Titanyum ve Alüminyum gibi reaktif malzemelerinde güvenli bir şekilde katmanlı üretim yapılabilmektedir.

X LINE 2000R, katmanlı üretim teknolojisinin ulaştığı en üst nokta bir üretim istasyonudur. X LINE ile ilgili daha detaylı bilgi için bize ulaşın.

Concept Laser, katmanlı üretimde sıfır hata sağlayabilmek için LaserCUSING® prosesinin takibi ve sürekliliğini garanti eden gelişmiş bir kalite yönetim sistemi geliştirmiştir. Concept Laser makinalarında kullanılabilen bu sistem, tüm proses verilerinin dökümantasyonunu ve eş zamanlı takibini sağlar.

 

QM Modülleri

 

X Line 2000R

Üretim Tablası :  800 x 400 x 500 mm (x, y, z)

Lazer Sistemi  :  Fibre laser  1 kW

 

fake oakleys cheap mlb jerseys Louboutin outlet discontinued mbt shoes discount mlb jerseys Christian Louboutin outlet Christian Louboutin outlet Christian Louboutin outlet Christian Louboutin Shoes Outlet herve leger outlet cheap soccer jerseys Louboutin outlet Louboutin outlet thailand soccer jerseys Christian Louboutin outlet Louboutin outlet wholesale nba jerseys cheap seahawks jerseys